bryggenet

Debatforum : Fri debat : Hjælp Bryggebladet

Skriv svar

icon Hjælp Bryggebladet

| Quote Reply
Bryggebladet-distribution (Junior) IP: Logged 2007-09-15 at 13:50
For at Bryggebladet kan holde øje med at PostDanmark deler avisen ud til alle husstande hver gang, har vi brug for din hjælp.

Fortæl hvis avisen udebliver, men også gerne, hvis du HAR fået avisen.

Til dette formål har vi oprettet en mailliste. Læsere på maillisten vil i forbindelse med hver udgivelse modtage en mail fra Bryggebladet, hvor vi beder dig svare på , om du har modtaget avisen. Det tager i alt måske 30 sekunder af din tid, men vil til gengæld hjælpe os utrolig meget.

Send en mail til distribution@bryggebladet.dk , hvis du er interesseret i at komme på maillisten.
Alle mailadresser vil blive behandlet med størst mulig diskretion. Ingen andre end Bryggebladet vil således få din mailadresse at se.

vh.
Bryggebladet

icon Re: Hjælp Bryggebladet

| Quote Reply
Bryggebladet-distribution (Junior) IP: Logged 2007-09-17 at 12:09
Kom nu ud af busken, please. Er der virkelig ikke flere end dem, som allerede har skrevet, der vil hjælpe os med at sikre at distributionen af Bryggebladet virker?

Send en mail til distribution@bryggebladet.dk


icon Re: Hjælp Bryggebladet

| Quote Reply
Bryggebladet-distribution (Junior) IP: Logged 2007-09-21 at 11:53
Rigtig mange har tilmeldt sig, men vi kan godt bruge endnu flere. Send en mail til distribution@bryggebladet.dk, hvis du har lyst til at hjælpe os med at holde øje med PostDanmark.

Størstedelen af oplaget blev i denne uge uddelt torsdag og de foreløbige tilbagemeldinger fra jer alle, tyder på at der kun har været en enkelt smutter. Den bliver selvfølgelig påtalt overfor PostDanmark, sådan at vi næste gang forhåbentlig rammer en effektivitet på 100%.

vh.
Bryggebladet

Skriv svar

Debatforum : Fri debat : Hjælp Bryggebladet
Not Logged In? Username: Password: Lost your password?