bryggenet

Debatforum : Fri debat : OMDØB ISRAELS PLADS til PALÆSTINAS PLADS !

Skriv svar

icon OMDØB ISRAELS PLADS til PALÆSTINAS PLADS !

| Quote Reply
secr@directdemocracy.org (Junior) IP: Logged 2012-03-10 at 11:06

Til Københavns Kommune

OMDØB ISRAELS PLADS til PALÆSTINAS PLADS !

* Israel *

- er baseret på terroristisk besættelse af palæstinensisk land og udvisning af millioner af palæstinensere, der nu i mere end 60 år har levet en kummerlig tilværelse i flygtningelejre uden for Palæstina

- som en absurd og falsk *undskyldning* for at stjæle et andet folks land krævede de, at 2000 år gamle tilstande skulle genoprettes !

- men for 2000 år siden boede forfædrene til 95% af dem, der i dag kalder sig *jøder* ikke i *Det Hellige Land*, men udgjorde det onde Khazariske folk på Sibiriens sletter. I det 8. århundrede overtog de den onde jødiske Talmud som deres religion og spredte sig senere til Østeuropa, USA, m.v.

- som ejere af de amerikanske banker, korporationer, medier og regering, udgør nazionisterne (= Nazi + zionister) planetens kræftsvulst i form af USAs ondskabens imperium

- på trods af alle FN-resolutioner, holder de ikke kun Palæstina besat, men torturerer dagligt tusinder af palæstinensere i deres fængsler, dræber tusinder af palæstinensiske børn, kvinder og mænd, chikanerer og ydmyger ved hjælp af deres apartheid-mur, udvider hele tiden det besatte område, rydder de palæstinensiske oliventræer, bygger nye bosættelser på Vestbredden, så oprettelsen af en palæstinensisk stat bliver umulig, osv. osv.

- Udenfor Palæstina udførte *Israel*/USA*s Mossad/CIA terrororganisationer falsk-flag operationen 9/11 med 3000 ofre, som et påskud for at invadere Afghanistan og Irak og starte den falske *krig mod terror*. Resultaterne var millioner af dræbte, ødelæggelse af landene, torturcentrene Abu Graib og Guantanamo, forurening af hele planeten med radioaktivt uranstøv, osv.

- ud over at holde gang i krigene i Mellemøsten ved hjælp af attentater, *selv*mordpatruljer og snigskytter gør nazionisterne nu alt for at trække deres marionet Obama ind i en krig mod Iran, så nazionisterne kan få brug for deres mange ulovlige atomvåben i den 3. verdenskrig.


At opretholde et torv med navnet Israels Plads er ikke alene en skamplet på København.
Denne moralske støtte gør københavnerne medskyldige i krig, krigsforbrydelser, apartheid og forbrydelser mod menneskeheden.

Hvis I på trods af det foregående vælger at bibeholde navnet, skylder jeres ærlige turistbrochure og byrundtur at begrunde hvorfor I ønsker at fremme forbrydelserne mod menneskeheden og planeten og den 3. og sidste verdenskrig, ved siden af jeres anprisning af H C Andersens lille havfrue.

Han ville have givet mig ret.

Ole Fjord Larsen
København

Skriv svar

Debatforum : Fri debat : OMDØB ISRAELS PLADS til PALÆSTINAS PLADS !
Not Logged In? Username: Password: Lost your password?