bryggenet

Debatforum : Fri debat : Sikring af kældre

Skriv svar

icon Sikring af kældre

| Quote Reply
kimsejersen (Junior) IP: Logged 2014-11-25 at 18:10
Jeg skal bruge info på firmaer som dette. Vi er igang med at indsamle tilbud til at sikre nye indbrudssikre låse til døre og hængsler til vinduer. Jeg er Næst-formand i vores andelsbolig forening her på Østerbro. Hvis I kender andre som dette firma her http://laasepartner.dk/laasesmed-oesterbro/, må I meget gerne skrive privat eller svare her på tråden med et link eller tlf. nummer. Det hele skal være på plads inden Jul, så jeg håber, der er nogen der ved lidt om det. Skriv aller helst hvis I har erfaring med dem, I henviser til.

PS. Det er vigtigt for os, at de ligger på Østerbro, Nørrebro eller tær derpå ift. reaktionstid. De skal også have vagtværn tilknyttet deres alarm-tjenester.

Mange tak! Kim S.

icon Re: Sikring af kældre

| Quote Reply
kimsejersen (Junior) IP: Logged 2014-11-25 at 18:12
OBS - De skal også gerne have mulighed for at installere kamera og lys sensor systemer. Jeg takker igen.

icon Re: Sikring af kældre

| Quote Reply
sofiepigen (Junior) IP: Logged 2015-02-04 at 08:50
Vi er i øjeblikket på ferie i Asien, og jeg takker Guderne for, at vi har fået fikset vores døre før vi tog afsted. Iøvrigt vil jeg hurtigt nævne at det er totalk go stil, at du arbejder på alles vegne i jeres forening. Der bør være flere som dig! Vi fik Bagger til at lave vores nye låse - eller rettere skifte dem ud. Hvis du ikke har fundet andre kan jeg anbefale dem her. Find selv nr på deres hjemnmeside her http://bagger-laase.dk/. Held og lykke :)

icon Re: Sikring af kældre

| Quote Reply
sofiepigen (Junior) IP: Logged 2015-03-29 at 15:17
Hej Kim,

Jeg har været forbi dig 3 gange, men der er ingen der svarer, når jeg ringer på. Og din tlf er også slukket. Jeg håber du får en email herfra nu, fordi jeg så du var aktiv. Din Lazyboy fra http://www.tendensshop.dk/ ligger oppe ved Kenneth, så du ka bare hente den der :)

Skriv svar

Debatforum : Fri debat : Sikring af kældre
Not Logged In? Username: Password: Lost your password?