bryggenet

Debatforum : Nyhedsarkiv : Ny sportskanal fra 9. januar

Skriv svar

icon Ny sportskanal fra 9. januar

| Quote Reply
adamarndt (Bryggenet) IP: Logged 2014-12-03 at 11:25
YouSee og TV 2 har indgået en aftale, der betyder, at Bryggenets brugere får adgang til TV 2’s nye sportskanal 9. januar 2015. Navnet på den nye sportskanal er endnu ikke offentliggjort.
Den nye kanal lanceres i Fuldpakken på programplads 49, kan vælges i Tv med Bland Selv universet og som Ekstrakanal til 40 kr. pr. måned. Kanalen lanceres i HD og distribueres kun digitalt.
Kanalen har fokus på danske sportsrettigheder, live-transmissioner, events og journalistik fra det nye TV 2 Sportscenter.
Kanalen har rettighederne til en lang række sportsgrene og turneringer – bl.a. Metal-ligaen og internationale slutspil i ishockey, NBA og den danske basketliga, cykling, den hollandske æresdivision plus EM og VM i fodbold, dansk DTC-motorsport, badminton, vintersport, OL, svømning m.m. – og naturligvis håndbold.
Kanalen indlæses automatisk allerede nu, når man genindstiller sit tv i forbindelse med kanalomlægningen, som blev gennemført d. 2. december. Indtil den 9. januar vil der være et skilt på kanalen, hvor der står, at kanalen lanceres 9. januar 2015.

____________________________
Med venlig hilsen

Adam Arndt
Medlem af Bryggenets tekniske udvalg

Skriv svar

Debatforum : Nyhedsarkiv : Ny sportskanal fra 9. januar
Not Logged In? Username: Password: Lost your password?