bryggenet

Debatforum : Nyhedsarkiv : Ny kontrakt om tjenester og service

Skriv svar

icon Ny kontrakt om tjenester og service

| Quote Reply
adamarndt (Bryggenet) IP: Logged 2018-10-08 at 01:04
Bryggenet har efter en omfattende markedsafdækning indgået en aftale med Bolig:net om levering af tjenester og service til Bryggenets brugere i de kommende tre år.
Leverandørskiftet kommer til at foregå i første kvartal af 2019 og det vil betyde ændringer i såvel internet-tjenesten som telefoni-tjenesten.
TV-tjenesten forbliver uændret for brugerne selvom det fremover bliver Bolig:net, der leverer service på netværket.
Internet-tjenesten bliver samlet, så der fremover kun tilbydes én hastighed på garanteret 500/500Mbit men uden en øvre begrænsning af hastigheden, så det i praksis vil blive oplevet som op til 1Gbit/s.
Prisen bliver 65 kr/md, så samlet set får vi en tjeneste, der er bedre end det nuværende store abonnement og til det nuværende lille abonnements pris.
På telefoni skifter vi teknologi, så de gamle - faktisk forældede - telefoncentraler bliver udfaset og brugerne i stedet får mulighed for at tilmelde sig Bolig:nets ip-telefoni-tjeneste. Det betyder, at man skal købe en lille boks som skal sluttes til internet og strøm, og derfra kører det som almindelig telefoni. Det kommer til at koste den enkelte bruger 499 kr at flytte over på den nye løsning.
Der bliver mulighed for at købe tre forskellige abonnementer:
- "Tale": Forbrugsafregnet uden abonnementspris, altså til 0 kr/md plus forbrug
- "Ren Tale": Ubegrænset opkald til danske fastnetnumre for 49 kr/md
- "Ren Tale Mobil": Ubegrænset opkald til danske fastnet- og mobilnumre for 99 kr/md
Af juridiske årsager er Dansk Kabel TV forpligtet til formelt at opsige alle abonnenter på internet, TV og telefoni og det vil være nødvendigt at tilmelde dig igen for at beholde dine tjenester.
Du skal ikke at foretage dig noget endnu. Der kommer mere information ud i de kommende måneder med konkret information om, hvad du skal gøre for at beholde eller bestille Bryggenets tjenester.


____________________________
Med venlig hilsen

Adam Arndt
Medlem af Bryggenets tekniske udvalg

Skriv svar

Debatforum : Nyhedsarkiv : Ny kontrakt om tjenester og service
Not Logged In? Username: Password: Lost your password?