bryggenet

Debatforum : Nyhedsarkiv : Dårlige udsigter for tv-aftale

Skriv svar

icon Dårlige udsigter for tv-aftale

| Quote Reply
adamarndt (Bryggenet) IP: Logged 2019-11-11 at 09:40
Bryggenet følger stadig udviklingen i forholdet mellem Yousee og Discovery, men desværre ser det pt. ikke særligt lovende ud.
Begge parter bedyrer, at de ønsker en aftale som medfører, at vi stadig vil have adgang til Discoverys 11 kanaler efter nytår, men Discoverys kommunikation til antenneforeningerne er centreret omkring vore muligheder for at opsige vore aftaler med Yousee mens Yousee har udsendt en pressemeddelelse om, at de ikke forventer, at det vil være muligt at få en aftale på plads inden nytår.
Det ser således desværre ud til, at Bryggenets brugere må forvente, at Discoverys kanaler forsvinder fra vore fjernsyn til nytår.
Bryggenet vurderer løbende, om der er mulighed for at finde en kollektiv løsning til en rimelig pris, men alternativt er det muligt at tilkøbe kanalerne enten hos Boxer eller via Dplay.

Bryggenet beklager den usikkerhed, der er i den aktuelle situation og vi håber til det sidste, at de to parter kan mødes om en aftale, som kan betyde, at vi bevarer muligheden for at se Discoverys kanaler igennem Bryggenets tv-pakker.

[Edited by adamarndt on 2019-11-12 at 10:14 GMT]

____________________________
Med venlig hilsen

Adam Arndt
Medlem af Bryggenets tekniske udvalg

icon Re: Dårlige udsigter for tv-aftale

| Quote Reply
Allan (Member) IP: Logged 2019-11-11 at 15:06
Hvad er Bryggenets muligheder i forhold til at opsige den nuværende aftale med Yousee, eller i det mindste forhandle sig til en bedre pris.

Jeg ved godt at det vil være forskelligt fra bruger til bruger. Men for vores vedkommende fjernes der 7 kanaler som vi ser, som så vil blive erstattet af kanaler vi slet ingen interesse har i at modtage.
Dette vil ovenikøbet ske ude at vores abonnement bliver billigere.

Hvis ikke Bryggenet kan forhandle sig frem til billigere priser, eller et bedre alternativ så vil jeg selv begynde at kigge efter alternativer helt uden tv fra bryggenet.

icon Re: Dårlige udsigter for tv-aftale

| Quote Reply
adamarndt (Bryggenet) IP: Logged 2019-11-12 at 11:23
Det er ikke endeligt afklaret, om vi kan få prisen ned, men det virker ikke sandsynligt, da Yousee jo erstatter Discovery-kanalerne med andre kanaler.

Hvis der er mange kanaler, du ikke ser, kan det være relevant at overveje Bland Selv - evt. Mellempakken i stedet for Fuldpakken.
Det giver dig også mulighed for at udskifte de kanaler, du ikke ser, med streamingtjenester såsom Netflix eller HBO.

Du er naturligvis i din gode ret til at fravælge Bryggenet tv, hvis du kan finde et andet tilbud, der passer bedre til dine behov end det, vi kan tilbyde.

____________________________
Med venlig hilsen

Adam Arndt
Medlem af Bryggenets tekniske udvalg

Skriv svar

Debatforum : Nyhedsarkiv : Dårlige udsigter for tv-aftale
Not Logged In? Username: Password: Lost your password?