bryggenet

Andre udbydere som teknisk udvalg har kontaktet:

TDC:

TeleDanmark ønskede ikke at komme med et samlet tilbud til os. Deres TV og telefoniløsning er kendt, den har de fleste af os i dag. Kabel-TV kan udvides med hvad TDC kalder Webspeed, som er Internet via tv-kablet gennem et kabelmodem. Hver bruger skal købe et kabelmodem af TeleDanmark til 1.000,- herefter koster det 350,- kr. pr. måned for en 512/128 Kbit forbindelse. Endelig så ejer TeleDanmark alle kabler og man binder sig for 5 år.

Dette tilbud har efter vores mening intet med Bredbånd at gøre, samtidig så er der ingen besparelse for beboerne i løsningen. Sidst men ikke mindst så er det forældet teknologi, så hvis man valgte Webspeed, så skulle man inden for relativt få år igen ud og foretage endnu en investering.

Telia/StofaNet:

Telia har købt StofaNet og bruger dem som deres tilbud til antenne- og boligforeninger. Det man tilbyder er identisk med TeleDanmark, Internet via det alm. Kobber tv-kabel. Prisen er 500,- for kabelmodem og 60,- pr. md. derefter. For de 60,- kr. får man 8 timers Internet pr. md.

Telefoni får man på Telias normale vilkår, dvs. der er ikke nogen fordele ved at være en stor mængde.

På samme måde som med TDCs tilbud, så har dette intet med bredbånd at gøre, det er baseret på eksisterende kobberkabler og ikke fremtidssikret. Vi mener heller ikke at et koncept hvor der er begrænsninger i Internetadgangen er interessant for beboerne.

Orange (Mobilix):

Her meddelte man, at man endnu ikke havde et koncept klar til boligforeninger og man derfor ikke var interesseret i at gå i dialog med os, på nuværende tidspunkt.

Sonofon:

Deres koncept til boligforeninger ligger først klart i midten af 2002, derfor kunne man ikke tilbyde os noget nu. Men man ville gerne tage et møde på et senere tidspunkt, hvis vi stadig var interesseret.

Dixanet:

Har aldrig svaret tilbage på vores henvendelser.