bryggenet

Support - TV

Problemer med tv-signalet?

Hvis du oplever problemer med tv-signalet, og der ikke står noget om driftforstyrrelser på forsiden, så prøv at checke Yousees driftside.

Du oplever dårligt signal - for eksempel at billedet hakker eller fryser - så bør du som det første checke dit antennekabel. Desværre er der mere og mere "støj" i luften på de frekvenser, som anvendes til tv-signalerne, og det kan forstyrre din tv-modtagelse.
Derfor anbefaler Bryggenet, at du anvender et antennekabel af høj kvalitet og med ferritkerner (kan ses som udbulninger nær stikkene i enderne).

Hvis det heller ikke hjælper at prøve med et nyt antennekabel, så bør du kontakte Kundeservice som kan hjælpe dig igennem en lidt mere omfattende fejlsøgning og om nødvendigt booke et teknikerbesøg, hvor du kan få checket signalet i dit Bryggenet-stik.

Opsætning af nyt digitalt tv med DVB-C-tuner

Det varierer fra tv til tv, hvordan du indstiller det og vi kan derfor ikke vejlede dig om, præcist hvad du skal gøre. Læs beskrivelsen i dit tvs brugervejledning.

Ved automatisk indlæsning af DVB-C signalet skal der benyttes følgende informationer:

Netværks-id

Du skal også bruge et netværks-id til indlæsning af de digitale kanaler. Der er forskellige id'er som passer til forskellige typer af modtagerudstyr: Se evt. mere om netværks-id på a href="https://kundeservice.yousee.dk/tv/opsaetning-og-installation/find-dit-netvaerksid-til-dit-tv-eller-tvboks">Yousees hjemmeside

Find hjælp på YouSees hjemmeside.

Har dit digitale tv ikke DVB-C og MPEG 4 - kan du ikke se alle kanaler uden en boks.
Læs evt. i Bryggenets debatforum.

Opsætning af ældre tv

Har du et ældre fjernsyn uden indbygget DVB-C-tuner kan du stadig se de fleste af kanalerne analogt.

Har du mulighed for at indlæse kanalerne automatisk, skal du foretage en fuld frekvenssøgning på dit tv.

Det varierer fra tv til tv, hvordan du indstiller det og vi kan derfor ikke vejlede dig om, præcist hvad du skal gøre. Læs beskrivelsen i dit tvs brugervejledning.

Find hjælp på YouSees hjemmeside.
Eller kontakt Kundeservice.

Opsætning af YouSee Plus

For at få tjenesterne i YouSee Plus-boksen (Start Forfra, Arkiv og Cinema) til at fungere skal du tilslutte boksen til internet. Bryggenet har lavet en simpel vejledning i, hvordan boksen kan sættes op.

Opsætning af video

Tænd for fjernsynet og indstil dit valgte programnummer til kanal 33 (frekvens 567,25)
Tænd for videoen og begynd at afspille et vilkårligt bånd eller tryk på test/tsg knappen på bagsiden af videoen.
Hvis der ikke kommer noget frem på dit valgte programnummer, skal du indstille videoen til at bruge kanal 33. Dette gøres for det meste ved hjælp af en skrue bag på videoen. Drej skruen indtil billedet fra båndet eller testsiden kommer frem på skærmen.
For mere information om opsætningen af videoen, se manualen til videoen.

Jeg har DVB-C men kan stadig ikke se DR HD

HD-kanalerne inkl. DR HD sendes i MPEG4-format, men en del tunere kan kun håndtere det ældre format MPEG2. Der er desværre ikke nogen måde at modtage HD-signaler med en MPEG2-tuner.

Kan man bruge andre bokse end den fra YouSee?

Ja, du kan modtage de digitale kanaler med enhver boks som har DVB-C-tuner (MPEG4 nødvendigt for at se HD-kanalerne).
Dog kan du kun bruge tjenesterne i YouSee Plus (Cinema, Start Forfra og Arkiv) med boksen fra YouSee og et YouSee Plus-abonnement.

Hvorfor kan jeg ikke finde Canal 9?

Canal 9 indgår i mellempakken, men den sendes kun digitalt, så du skal have enten et tv med indbygget DVB-C-tuner eller en DVB-C-boks for at kunne modtage kanalen.
Det samme gælder kanalerne DR Update, Svensk TV4, NRK1, NDR, RTL, TV5 Monde, Folketings-TV, Kanal København og TV2 naboregionen i den lille pakke samt Eurosport 2 i den store pakke.

Hvorfor kan jeg ikke finde Sverige 1 og 2?

Problemet optræder på ældre fjernsyn som ikke kan tage de såkaldte S-kanaler. Problemet er, at fjernsynet ikke søger efter kanaler i det frekvensområde hvor kanalerne ligger. Sverige 2 sender ikke om formiddagen, så hvis du har indstillet dine kanaler der, vil den ikke komme med.

Har du spørgsmål, som du ikke har fået svar på, kan du kigge i support faq'en eller i Bryggenets support Debatforum