bryggenet

Tjenester - TV/radio

Der tilbydes fem programpakker:

Pakkeindhold

Bryggenet tilbyder standard-pakkerne fra YouSee. Pakkerne kan ses her.

Web-TV

Alle tv-pakkerne inkluderer adgang til Yousees web-TV som gør det muligt at se tv på din computer, tablet eller smartphone. Du skal bare oprette et Yousee login på deres hjemmeside og så kan du se dine kanaler på http://tv.yousee.dk/.

Bland Selv

Som bruger af Bryggenet kan du også benytte Yousees Bland selv, som indebærer, at du får Grundpakken plus det antal yderligere kanaler, som ligger i henholdsvis Mellempakken (10 kanaler) eller Fuldpakken (36 kanaler). Kanalerne i Grundpakken ligger fast og kan ses uden kort, mens du selv kan vælge de kanaler, der ligger udover Grundpakke-kanalerne. Du kan vælge frit blandt Yousees over 100 kanaler til den samme pris uanset hvilke kanaler, du vælger.

Da de kanaler, der ligger udover Grundpakke-kanalerne sendes krypteret, skal du have et dekoderkort til hvert tv-apparat, som du vil se de kanaler på. Det koster 100 kr. at få et kort, men der er ingen løbende udgifter til det. For at bruge kortet, skal du enten have en kortlæser som monteres i dit tv eller en boks som forbindes til tv'et. Begge dele kan købes for ca. 400 kr. Du kan også vælge at leje en boks fra Yousee via Yousee Plus.

Du kan læse mere om tv-pakker med Bland Selv på vores side om løsningen.

Hvis du vil have en pakke med Bland Selv, så skal du gå ind på Yousees hjemmeside for at bestille det. Når du har modtaget dit kort kan du hver måned skifte dine kanaler ud via Yousees selvbetjeningsside.

YouSee Boks

Det er muligt at leje en digital set-top-box fra YouSee. Med en boks fra YouSee får man mulighed for at tilvælge ekstra kanaler og benytte tjenester som Pause, Start Forfra og Arkiv. Se mere på youSees hjemmeside.

Ekstrakanaler

Med YouSee Ekstrakanaler har du mulighed for at tilvælge ekstra kanaler til en af de fem pakker.