bryggenet

Sammensæt din egen Mellempakke eller Fuldpakke

Bland Selv-konceptet går ud på, at du får det samme antal kanaler som i de almindelige tv-pakker og til den samme pris, men de kanaler, der ligger udover Grundpakken, kan du selv vælge.
Det betyder, at du i Mellempakken med Bland Selv kan vælge 10 kanaler i tillæg til Grundpakken og i Fuldpakken med Bland Selv kan du vælge 36 kanaler selv.
Kort sagt er der tale om valgfrihed til fast pris.

Hvordan virker det?

I det daglige bør du ikke mærke nogen forskel mellem en traditionel tv-pakke og en pakke med Bland Selv.
Den store forskel er, at du til enhver tid kan logge ind på Mit Yousee og ændre dine kanaler. Ændringerne træder automatisk i kraft fra starten af den efterfølgende måned, og det eneste, du skal gøre, er evt. at ændre favoritlister eller tilsvarende på dit tv, så dine nye kanaler er lige ved hånden.

Regningen for hele din tv-pakke kommer stadig fra Kundeservice på vegne af Bryggenet, så du får ikke nogen opkrævninger fra Yousee for tv-pakker med Bland Selv.

Hvilke ulemper er der?

Der er overordnet tre ulemper ved Bland Selv i forhold til de traditionelle tv-pakker.

Hvordan bestiller jeg?

Du kan bestille en tv-pakke med Bland Selv på Yousees hjemmeside.
Dog skal der være oprettet en tv-pakke på adressen igennem Kundeservice, før du kan bestille Bland Selv hos Yousee. Det betyder, at hvis du ikke har tv igennem Bryggenet i dag, så skal du først kontakte Kundeservice og derefter kan du bestille Bland Selv via det ovenstående link.
Når du har bestilt, sender Yousee dig et dekoder-kort og en faktura på oprettelsesgebyret (100 kr.).
Du skal så anskaffe dig en kortlæser eller en boks til dit tv og sætte dekoderkortet ind i kortlæseren for at kunne modtage de kanaler, du selv vælger

Hvad er det for noget med kort og kortlæsere og bokse?

De almindelige tv-pakker fra Bryggenet/Yousee sende ukodet ud til dig, hvilket betyder, at du kan se dem på alle fjernsyn uden kort eller boks.
For at kunne frasortere de kanaler, du ikke har valgt i din Bland Selv-pakke, er Yousee nødt til at sende de kanaler, der kan fravælges, kodet. Det betyder til gengæld, at du skal bruge en dekoder for at kunne se de kanaler.

For at bruge kortet, skal det enten sættes ind i dit fjernsyn - de fleste fladskærms-tv har plads til en kortlæser - eller i en digital tuner-boks.
Hvis dit fjernsyn har plads til en kortlæser - et såkaldt CA-modul - så kan de købes for under 400 kr. hos Yousee eller i tv-forretninger som Fona, Elgiganten, Expert og så videre. Fordelen ved at sætte en kortlæser i dit tv er, at du så kan skifte mellem alle dine kanaler med fjernbetjeningen til fjernsynet.
Hvis dit fjernsyn ikke har plads til en kortlæser, så skal du have en boks tilsluttet til dit tv. Bokse er typisk lidt dyrere end kortlæsere, men til gengæld kan du få yderligere funktionalitet med såsom mulighed for at optage udsendelser. Der er dog den yderligere ulempe, at du skal bruge boksens fjernbetjening til at skifte kanal.

Der skal bruges et kort pr. tv, da man desværre ikke kan få bokse som kan håndtere mere end en kanal ad gangen, så du skal bruge en boks (eller en

Hvor kan jeg læse mere?

Der er mere information om tv-pakker med Bland Selv på Yousees hjemmeside.
Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er al informationen, der er målrettet til brugere i antenneforeninger som Bryggenet, så for eksempel pakkepriser er angivet som Yousees listepriser, men du skal som Bryggenet-bruger selvfølgelig kun betale Bryggenets pris.

Du kan stadig købe Ekstrakanaler

Med YouSee Ekstrakanaler har du mulighed for at tilvælge ekstra kanaler til en af de tre pakker. Det vil sige, at hvis der kun er få kanaler fra mellempakken eller fuldpakken, som du vil se, kan du måske få en billigere samlet pakkepris ved at tilvælge de kanaler, du vil have til basispakken i stedet for at købe den store pakke.
Det kan dog ikke altid betale sig, da du skal have en boks eller et kort til hvert tv i din lejlighed, så der kommer ekstra udgifter, hvis du har mere end et fjernsyn.